fredag 30 juli 2010

Den bästa schlagerkvällen någonsin!


Min hals gör ont och likaså mina fötter, men det är inte så konstigt eftersom schlagerkvällen i Pride Park var så grymt bra igår! Jag tror faktiskt att det är den bästa jag har varit på. Det var hur många bra artister som helst. Elin Lanto, Lena, Anna Bergendahl, Safura, Sibel och många många fler. När Lena sjöng hördes hon knappt för alla sjöng med så högt, och alla jublade när hon hade sjungit klart så hon fick sjunga en gång till. Anna fick också komma in en gång till för att alla jublade så mycket och man märkte verkligen hur hon blev rörd.

En av kvällens många höjdpunkter var när Safura sjöng sin låt Drip Drop, och hon såg så otroligt glad ut och gjorde så att alla sjöng med. Det är roligt att se alla artister live, för det blir en helt annan sak. De är på riktigt liksom.

Det roligaste som hände var när Nanne Grönvall skulle sjunga den där låten som går “som i ett vattenfall”, eller hur den nu går, och precis när hon sjöng det började det spöregna och hon började skratta och kom av sig. Det är ju så det ska vara. Artisten ska vara verklig och ha roligt med publiken. Hon var för övrigt grymt bra och hon sjöng alla sina låtar som till exempel Avundsjuk som jag tycker är bland de bästa låtarna som har gjorts i Melodifestivalen. Kan man tröttna på den låten liksom?

Hur som helst var det en kanonkväll och jag har 390 bilder som jag vill lägga upp här, och därför tänkte jag göra det på följande sätt: jag lägger bara upp Lena i det här inlägget, och så skriver jag ett till inlägg sen med bara bilder ifrån kvällen. Låter det bra?

Okej jag var tvungen att lägga upp den här bilden på Hanna Lindblad också för den ser så rolig ut. jag lägger dock upp lite mer smickrande bilder på henne sen, för nu tänker jag leka med min MacBook Pro som kom hem nyss.

Follow Dennis Widmark

2 kommentarer:

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D