söndag 11 juli 2010

Med en flygande mamma i Alby


Med 30 grader i luften och 24 grader i vattnet cyklade jag ner till Alby (Inte förorten utan Alby Friluftsgård här i Tyresö) för att bada med mamma och Patrik. Det var hur skönt som helst! Man blev knappt kall av att hoppa i vattnet. Det är precis så det ska vara. Mamma var dessutom modig som simmade ut till hopptornet och hoppade, om man kan kalla hoppa från tvåan, stå där “uppe” och vänta i några minuter, klättra ner igen, stå och titta en stund på att de andra hoppar, klättra upp igen, låta barn gå före och sedan skrika när hon hoppade för modigt. Att jag inte ens ville simma ut behöver jag ju inte berätta. Då verkar jag ju jättemesig…
 Jag i Alby

Mamma stod och tittade på när de andra hoppade. Länge…
Mamma hoppar 
 Mamma är duktig hon
Follow Dennis Widmark

5 kommentarer:

 1. Ohgud. Höll på och få hjärtattack när du skrev Alby, men läste sedan att det inte var förorten.. :D

  SvaraRadera
 2. Sv: Haha.. Helt förståeligt!

  Javisst tittat jag in ibland. Har för mig att du bloggade på metrobloggen för längesedan, men kan ha fel.

  Må gott!

  SvaraRadera
 3. Jaså? Så dom slutade med det. Vad surt.. Dom hade väl helt ok betalt vad jag kan minnas när jag bloggade där för flera år sedan. Blogspot är dock bättre tycker jag... :)

  SvaraRadera
 4. Din mamma var inte bara duktig, jag kan inte låta bli att säga att Wow! vad bra hon ser ut. Du är en stolt son räknar jag med.
  Sv: Vet dottern vem du är då? Jag hälsar oavsett. :D

  SvaraRadera
 5. Sv: Hahaha! Jag tror det är rätt oöverkomligt för Egoina att gå på återbesök. Jag tycker det är lite "tyvärr" för det är rätt trevligt att känna att man får lite kontakt, men samtidigt förstår jag att hon inte hinner. Skulle hon göra det hade hon knappt fått något liv utanför bloggen och då hade hon inte fått något att blogga om heller. :D Ojdå!! Det är kanske DÄRFÖR jag har bloggtorka ibland.

  SvaraRadera

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D