torsdag 29 juli 2010

Sexställningen Bananen hos SSU någon?


Dag ett på Pridefestivalen är för länge sedan avklarad, men jag kom inte hem förrän imorse. Vi hade det verkligen hur roligt som helst trots att vi spenderade den mesta tiden inne i SSU:s tält och visade vår sexställning Bananen. Vi ska få pris för den idag för alla tyckte att den var så bra så de röstade på den. Av någon anledning känns det som att Pride alltid handlar om sex, könsorgan och sexleksaker. Om ni kommer till Pride park så vet ni varför. Det är som att hbt är lika med sex. Det ligger visserligen något i det, men ändå.

Det bästa under hela kvällen var dock Hyllad med Petra Mede. Hon var hur rolig som helst och det var fler som var där och tittade på henne på den lilla kulturscenen än det var vid konserten vid stora scenen. Lite felplanering av ledningen där kanske?

Jag hade det i alla fall jättetrevligt och ikväll är det schlagerkvällen som gäller och då är det drag kan jag säga! 20000 bögar och flator som hoppar upp och ner och sjunger med för full hals. Det är mäktigt det!
Eftersom Pride Park i år ligger ute på Gärdet har de satt in extrabussar som heter Pride Expressen. Gissa om “vanligt” folk stirrade på den när vi åkte förbi…
Inne på Sjöhistoriska museet fick man prova olika uniformer, som självklart var alldeles för stora, och det var ju tvungen att dra med de andra på. Jag skulle bli fotad i uniform! Dock var ungefär lika avslappnad som jag var när KTH kom och filmade mig i skolan…
Pridegänget till er tjänst!

Petra Mede var grymt bra! Hon tog över showen totalt trots att det avr hon som skulle bli intervjuad och inte tvärt om.
Follow Dennis Widmark

2 kommentarer:

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D