tisdag 6 juli 2010

Tävla om två veckopass till Pridefestivalen!

Jag hittade en jättebra tävling för alla som vill gå på Pridefestivalen. Swedbank anordnar en tävling där man ska göra ett bankkort i riktig Prideanda, och det bästa är att man kan vinna två festivalpass värda 1600 kr, som gör att du kan uppleva allt roligt med Pride under hela veckan. Hur bra är inte det!?

För att tävla klickar du här, väljer ut din bästa bild som det skriker Pride om, laddar upp den och sedan är du med i tävlingen. Du behöver inte bli kund hos Swedbank eller något annat krångligt alls, så se till att tävla nu.

Jag kan önska er lycka till, men jag hoppas ju själv klart själv att jag vinner med mitt fina kort här ovanför. Tävlingsmänniska, remember?
Follow Dennis Widmark

3 kommentarer:

  1. Sv: Du har rätt, samma medicin används mot acne, men även mot "Tufted hair folliculit" som läkaren benämner orsaken till mitt håravfall. Jag behandlas så som de som har acne gör.

    SvaraRadera
  2. Sv: När man börjar jogga är det viktigt att inte ta i för mycket, då blir det enbart jobbigt. Lite tålamod är bra. Växla på att gå och jogga brukar funka bra om man vill genomföra längre sträckor från början av. Tycker du var duktig!! ;)//Jag är van vid att få utskrivet mediciner och är vaksam för biverkningar. Men hoppas de fungerar som menat.

    SvaraRadera
  3. Helt rätt! Bjud inte någon annan på lycka! ;)

    SvaraRadera

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D