torsdag 19 augusti 2010

Varför bloggar jag för?

Ibland undrar jag varför jag bloggar. Det tar en massa tid, och för vem bloggar jag egentligen? Skillnad om jag skulle ha några tusen fler unika besökare om dagen och skulle få sisådär 100 kommentarer per inlägg. Då vet man ju ändå att någon läser. Visst, jag vet att folk läser nu också. Jag har runt 200 unika besökare om dagen, men det känns nästan lite onödigt ändå. Så kände jag aldrig med Metrobloggen när jag fick betalt för att blogga. Då var det bara att skriva och så fick man pengar. Nu är min blogg ungefär dubbelt så stor som bloggen på Metrobloggen någonsin var, men jag får inga pengar. Enda motivationen är att jag älskar att skriva.

Missförstå mig inte nu. Jag älskar att blogga. Det är bara det att det ibland känns så himla onödigt. Nä, jag får nog allt ta och bli en storbloggare så att man ser att det man gör uppskattas mer. Ni som kommenterar nu är underbara, men man skulle ju önska att ni var fler.

Okej, nu blev det här ett gnällinlägg, den värsta typen av inlägg, men man måste få göra sådana ibland också. Skulle bara kännas fel om jag skrev att allt var underbart hela tiden. Vems liv är det egentligen?
Follow Dennis Widmark

3 kommentarer:

  1. Sluta inte blogga! Dra ner på antal inlägg istället om du känner dig omotiverad just nu.

    SvaraRadera
  2. 200 är ju rätt coolt ändå. Människor som inte känner dig läser din blogg :) Jag tror inte att jag har en enda läsare som inte är vän med mig på facebook där de blir påtvingade mina inlägg, hehe. Det är ju väldigt roligt att skriva. Den främsta anledningen för mig är nog att det är så roligt att bläddra tillbaka och se vad jag gjorde och tänkte för några månader sedan.

    SvaraRadera
  3. kul o läsa tycker jag :D

    SvaraRadera

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D