tisdag 17 juni 2014

Fotografering med min iPhone

Under våren har jag inte använt mitt instagramkonto. Jag tyckte det blev för mycket tid på att hålla igång kontot med all dess kommentarer, likes och bilder. Eftersom jag är ledig nu under sommaren tänkte jag att jag kunde börja använda kontot igen. Jag känner direkt att kreativiteten flödar. Jag förstår verkligen varför fotografering är så populärt, och varför folk springer runt med sina systemkameror. Att se på ett objekt och laborera med olika vinklar och ljusförhållanden är väldigt roligt och intressant tycker jag.

Igår när jag och Jens (Det är förresten min pojkvän. Insåg att jag inte har berättat vad han heter förut) satt ute på terassen tänkte jag att det vore roligt att få den fina duken på bild. Jag satt därför där med min telefon och fotograferade medan Jens planerade midsommar i telefon med en kompis. På samma sätt har jag betett mig under mina dagliga promenader. Så fort jag ser något fint fotograferar jag det. Dock blir det mest bilder med min iPhone, så det blir inte särskilt bra kvalitet på bilderna.

I examenspresent fick Jens en systemkamera, men han hade innan en hybrid mellan digitalkamera och systemkamera. Den har bara legat och skräpat hemma hos honom. Han hade helt glömt bort den, men när det slog honom att han faktiskt har den sa han att jag kunde få den. Hur snäll pojkvän har inte jag då!? Så var beredda på att det förhoppningsvis kommer vara betydligt bättre bilder här i framtiden.
Follow Dennis Widmark

6 kommentarer:

 1. hej titta gärna på min och min bff blogg jäkligt välkommen Lämna gärna en kommentar!
  Tipsa bloggen http://goldfriends.blogg.se

  SvaraRadera
 2. haha jo men jag finns redan på qruiser, där tycker ja mest att de bara finns sexgalningar :) o sen hatar jag kantareller, inget gott o vill inte ha dem i rodellerna, tror att jag e kantarellhatare :)

  SvaraRadera
 3. haha men gud ja anmäl mig haha:) kan ju bli kul :)

  Ja qx e mest en stor köttmarknad, men visst de finns en del normala boys där

  SvaraRadera
 4. Oj, jag använder instagram vajre dag, fjaelkis där! hehe :D

  SV: jodu,... vet inte, tror jag klickade mig runt på lite bloggar bara och så dök du upp :)

  puss

  SvaraRadera
 5. haha ja de hade varit kul o se va de hade svarat :)

  SvaraRadera
 6. Då ser vi fram emot bra bilder sen :)
  Jo, men köra i ösregn är inte kul, när man inte ser var vägen är :/ Tur jag slapp köra

  SvaraRadera

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D