fredag 11 juli 2014

Att spela kubb med ingenjörskunskaper

Vi hade en grillkväll med familjen idag och efter det spelade vi kubb. Jag har alltid gillat kubb, men jag är otroligt dålig på allt som har med bollsport och sikte att göra, och kubb hamnar inom den kategorin. Det spelar ingen roll hur bra jag är på att anpassa mina ingenjörskunskaper med att beräkna föremåls banor i luften med gravitationskrafter och luftmotstånd. Kan inte hjärna berätta för armen hur den ska kasta hjälper det inte om jag så hade alla beräkningar i världen. Men jag träffade i alla fall några, så det är alltid något. Dessutom vann mitt lag och att Cassandras inte gjorde det. Det är ändå huvudsaken för en vinnarskalle som jag.

Cassandra och jag


Follow Dennis Widmark

2 kommentarer:

  1. Sv: Haha, eller hur .. Skamm den som ger sig, någon gång ska jag väl nå toppen med fotona ;)

    SvaraRadera
  2. Svar: Hahaha yeeey va bra!:D naemen asså dete bara det att jag har sökt in till universitet i höst. Men kom in på mitt tredjehandsval, alltså en civilingenjörerutbildning (design och produktframtagning). Grejen e den att jag inte vet så värt mkt om det programmet, la liksom bara till det eftersom jag vet att chansen va liten till att jag kmr in på vad jag vill komma in på.

    Så skulle du kunna (om due snäll haha) typ i ngr meningar förklara vad man gör? Asså namnet säger ju sig själv men menar mer vad blir man?

    SvaraRadera

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D