fredag 23 juli 2010

Jag är avundsjuk på tjejer

Har ni någonsin gått in i en klädaffär och tänkt på hur extremt mycket större tjejavdelningen är än killarnas? Killar kan välja på byxor eller shorts och till det ha en skjorta, t-shirt eller tröja. Det är killars valmöjligheter i stort. Tjejer däremot kan ha thights, kjol, klänning, strumpbyxor plus det som killar kan ha. Nu har jag dessutom glömt en massa klädesplagg. Hur orättvist är inte det?

Om jag vore tjej skulle jag gå runt i en snygg klänning och klackskor precis hela tiden. Jag må vara kille, men klackskor är så grymt snygga! När jag var en liten pojke och mina föräldrar inte tog hand om mig så att jag fick vara hos en vän till familjen (det låter värre än vad det var. Min mamma var på sjukhus med min lillasyster och pappa jobbade), och det första jag gjorde när jag kom dit var att klä av mig alla kläder och gå runt i klackskor. Dessutom ville jag alltid ha nagellack, men det skulle vara genomskinligt så att det inte syntes. Man kan ju tycka att mina föräldrar borde ha förstått redan då att jag var bög, men det gjorde de inte.

Tjejkläder är så mycket finare än killkläder. Jag vill också kunna gå runt i klackskor och klänning, dock bara om jag skulle vara tjej själv. Jag är ju inte en liten pojke längre. Nä, jag är avundsjuk på er tjejer helt enkelt.

Och med tanke på hur dålig jag är på att försöka se sur och avundsjuk ut tror jag att jag håller mig till att vara glad och le istället...
Follow Dennis Widmark

5 kommentarer:

 1. Haha jo liiite sur ser du ut i alla fall. ;)

  SvaraRadera
 2. Du posar ju "snygg"posen! :D

  SvaraRadera
 3. Sv: Nja, man vill mest klappa på kinden bara. Haha! :)

  SvaraRadera
 4. Bli inte en av dom, håll dig till leenden! :D

  http://antiduckface.com/

  SvaraRadera
 5. Precis! Det är mycket större valfrihet för tjejer! Men jag måste säga att jag vänjt mig. Nu nöjer jag mig med att få vara med välja ut kläder till min flickvän då och då. Tex när jag ska fotografera henne.

  SvaraRadera

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D