onsdag 28 juli 2010

Jag är inte perfekt

Pridefestivalen är bland det roligaste som händer under året, men det är en sak som stör mig - man måste se så jävla perfekt ut! Som bög har man vissa krav på sig. Man ska ha det perfekta håret, den perfekta kroppen, de perfekta kläderna, den perfekta solbrännan, man ska inte ha någon som helst kroppsbehåring och man ska inte bli gammal. Man ska vara perfekt helt enkelt, och så ska jag passa in i där.

På bilden ser ni mig helt ofixad. Jag är blek, jag har acneärr, jag har fläckar i ansiktet, jag har pottfrisyr, jag är hårig, jag har förlorat min vältränade kropp och bytt ut den mot fett och jag ler inte ens. Det där är jag helt naturlig. Passar jag in i bögvärldens norm? Inte riktigt. Bryr jag mig? Så klart gör jag det, för vet ni vad? Jag är inte perfekt! en perfekt människa skulle inte bry sig, men jag är en helt vanlig människa som bryr sig om vad andra tycker, men kommer jag låta andra trycka ner mig för mitt utseende? Tror inte det va! Jag är jag, och det finns inte mycket att göra. Det är bara att le och digga läget. Dock säger jag ju inte att jag inte fixar i ordning mig. Det gör ju alla. Man vill ju göra det bästa av det man har, eller hur?
Follow Dennis Widmark

3 kommentarer:

 1. Förstår precis vad du menar och jag spyr på allt det där. "Perfekt" enligt normen är så jävla tråkigt tycker jag! Det är så mycket annat än ytan som är viktigare och som i mina ögon gör en människa perfekt. Du är bra som du är och kan inte en människa se det pga att den har en uppmålad bild av hur en människa "ska" vara så är den inget att ha ändå.

  SvaraRadera
 2. Och det är helt sjukt vad mycket mer attraktiv du är än plastpatrullerna :p

  Så acneärr är vad det är alltså? Tycker bara sånt är snyggt, Micke Tornving liksom, rawr! Plus att jag gillar dina ögonbryn. Men det ligger nog an på mig och mina udda fokuspunkter o.o

  SvaraRadera
 3. Svar Missne: Åh tack! Nu blev jag glad! Jag tycker faktiskt om mina ögonbryn jag med. De är så Dennis liksom =P

  SvaraRadera

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D