onsdag 28 juli 2010

Jag ska skaka rumpa på SL:s flak i Prideparaden

DSC02591
Kommer ni ihåg att jag velade fram och tillbaka om ifall jag skulle vara med i SL:s tävling om att få åka med på deras flak i Prideparaden, men att jag till slut skickade in en bild på mig med skelettet Konrad? Jag fick ett mejl från dem imorse, och då sa de att jag är en av fem som har vunnit ett 30-dagars SL-kort och att jag får åka med på deras flak på lördag.

Ärligt talat är jag inte förvånad att jag vann. När jag skickade in bilden visste jag att jag skulle vinna. Hur kan man slå ett skelett på bussen liksom? Ibland vet jag bara att jag ska vinna. Det var precis samma sak när jag vann en digitalkamera i skolan. Jag visste innan att jag skulle vinna. Det är väl en gåva jag har antar jag…

Hur som helst ska jag vara inne i stan klockan nio på lördag så att jag kan bli sminkad och få en kostym. Det ska bli riktigt roligt. Träffa lite kända bloggare, bli stylad, skaka rumpa när en miljon människor tittar på och ha det roligt. Vad mer kan man begära liksom?
Follow Dennis Widmark

6 kommentarer:

 1. Haha göttans! :D

  Sv: Jaaaa, men folk säger det om Mac också juu! Vi får se om jag tar en tripp kanske. ;)

  SvaraRadera
 2. Vilka mer ska åka på flaket? alltså vilka med kända bloggare? blondinbellla åkte ju där förra året, säg inte att du ska åka med henne :D?

  SvaraRadera
 3. Svar Claudia: Nä, hon ska inte med. Men typ DennisM och Amir ska med. Du kan se vilka som ska med här: http://www.hanky.se/content/2259

  SvaraRadera
 4. Haha, härligt. Tänkte skicka in en bild jag också men orkade aldrig.

  Och härligt med den nya Macbook Pro när den kommer! :D

  SvaraRadera
 5. Sv: Jag brukar länka till folk lite då och då så det kommer ska du se! ;)

  Men maten såg ju ganska mycket godare ut innan liksom. Nu ser det ju bara ut som att jag är så gluffsig att jag inte kunde vänta med att äta när jag fick in maten. Ju.

  SvaraRadera

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D