onsdag 11 juni 2014

I min gröna regnjacka

Jag älskar varma sommarregn. Det är inte mycket som slår det. Därför tog det inte emot att slänga på mig min gröna favoritregnjacka och cykla iväg till affären för att handla mat. Det är något med att känna varma vattendroppar mot ansiktet när jag cyklar som gör att jag känner lugn. Att dessutom höra hur regnet smattrar mot regnjackan blir nästan mediterande. Jag skulle ha kunnat cykla där i timmar om det inte var för att jag faktiskt behövde handla och att jag precis innan hade gått på en två timmar lång promenad med Frida. Om det skulle vara en hel sommar med varma sommarregn skulle nog många bli irriterade och klaga på det dåliga vädret. Själv skulle jag ha tagit min gröna regnjacka och låte regnet falla ner på mig medan jag ler för mig själv.
Follow Dennis Widmark

4 kommentarer:

 1. men vilket sätt att lämna dig hemma, men spara städningen till han kommer hem, nått straff ska han ju ha när han e ute o reser utan dig ;)

  SvaraRadera
 2. Va omtänksam du e :) haha ja de e väl så man får ett förhållande att fungera :)

  SvaraRadera
 3. Då förstår jag varför promenaden blev så lång när hon varit borta så länge. Sommarregn är det bästa som finns så länge de inte kommer varje dag :)

  ah ja skall man ha gästbloggare å sånt får man nästan ha inläggen innan och tidinställa dem så det blir av :)

  SvaraRadera

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D