onsdag 11 juni 2014

Tre år med min älskling

För exakt tre år sedan idag låg jag och min pojkvän i sängen och pratade. Vi hade då dejtat i några månader vilket egentligen är ett mirakel med tanke på den katastrofstart vårt dejtande hade. Vi låg i alla fall där och pratade, och jag vet inte riktigt hur frågan kom på tal, men när vi sedan somnade var vi pojkvänner.

Det har nu gått tre år och vi är fortfarande tillsammans. Man vet att det är rätt när någon orkar stå ut med mig under så lång tid. Tack för att du finns för mig älskling!

(Ja, jag vet att det här är ett otroligt cheesy inlägg att skriva om, och det är säkert rätt tråkigt att läsa, men ibland måste man helt enkelt skriva sådant här.)
Follow Dennis Widmark

7 kommentarer:

 1. Grattis på er :) nje så kul e de inte o städa

  SvaraRadera
 2. Haha, det är okej att skriva sådana inlägg också ;)

  SvaraRadera
 3. haha ja de tycker jag att du ska göra :) ja visst e de kul när folk lyckas med sina mål :) nje städa får du göra själv, eller sätt din pojkvän på det haha

  SvaraRadera
 4. Härligt!! Jag och min pojkvän blev tillsammans för 7 år sedan... Via MSN.. Haha dör..

  SvaraRadera
 5. Grattis till er båda på er 3årsdag :)

  Skönt du klarat dig genom dagen och bra jobbat med en två timmars promenad :)

  Ja jag kände jag ville göra något kul sätt för mina bloggläsare och synas på min blogg, och detta är lite roligt med frågor, plus man får en länk till sin egen blogg samt får tipsa om två bloggar :)

  SvaraRadera
 6. Grattis!

  Svar: Jag höll på med LCHF i ca 6 månader. Min huvudvärk blir inte värre av koständringar oså, utan den har sina perioder. Ibland är det bättre och ibland kunde det inte ha varit värre. Jag ska kolla upp det i alla fall. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 7. Ja det var en två dagars festival, där vi var på den ena dagen :)

  SvaraRadera

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D