fredag 13 juni 2014

Min förkärlek till modern dansNär jag var 15 år hade jag en pojkvän som studerade på Kungliga svenska balettskolan. På skolan, om jag minns rätt, hade de två inriktningar: klassisk balett och modern dans. Varje år hade de en julföreställning som jag gick på. Tyvärr blev det bara en gång då förhållandet endast höll i fem månader. Ett av dansnumrena på julföreställningen var en tjej och kille som dansade som om de hade en kampsportsfight i ett tv-spel. Jag satt där och kunde inte sluta titta på dem. Jag var så fascinerad över att modern dans kunde vara så mångsidigt.

Ända sedan julföreställningen har jag varit förälskad i modern dans. Därför blev jag glad när jag idag såg Sias nya video till "Chandelier". Hela videon är en enda lång modern dans. Tjejen som dansar är otroligt talangfull och uttrycker verkligen känslor när hon dansar. Om ni bara ska titta på en youtubvideo idag så är det denna. Visserligen är den en månad gammal, men som ni kommer lära er om ni följer min blogg - jag är efter med precis allt...
Follow Dennis Widmark

6 kommentarer:

 1. Vi söker just nu sommarjobbare, http://jobs.groupon.se/ohdGYfwS Så kan du löpa på mattan hela sommaren :-D

  SvaraRadera
 2. Ja men lite så, så slipper folk se en pusta framåt haha

  SvaraRadera
 3. Tack så jättemycket och du får hälsa tillbaka till Jonnie den gamle Stuten ☺

  SvaraRadera
 4. haha jo de e viktiga saker, tänk om de e nån snygging därute som ser mig krypa fram som en flodhäst

  SvaraRadera
 5. haha nje så har ja ju inte tänkt :) får nog börja tänka så istället.

  Men va bra då kan du ju hälsa henne att hon kan ju komma imorgon vid 09-tiden så åker vi till Falkenberg efter vi har druckit lite kaffe... :)

  SvaraRadera
 6. Åh älskar den videon, så fin! Önskar verkligen jag kunde dansa modern dans det är så vackert!

  SvaraRadera

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D