torsdag 12 juni 2014

Säg hej till min Hejväska

Sedan jag har flyttat hemifrån har mina boenden ändrats rätt drastiskt. Jag har bott i två lägenheter i Rosengård varav den ena fuktskadad och den andra rökskadad. Efter det bodde jag tillsammans med en kompis inne i Malmö för att sedan landa i min etta här i Lund. Under åren är det mycket som har ändrats i mina lägenheter. Möbler har bytts ut, mängder av kläder har skänkts bort och sängarna har varierat i storlek mellan 105 och 140 cm. Det är dock en sak som har varit konstant - min Hejväska.

Hejväskan är ett av mina bättre köp i livet. Det var under en klassresa till Bornholm i nian som jag stötte på denna skönhet. På Bornholm fanns det en TGR-butik, och jag och mina kompisar tyckte att den verkade intressant. På den tiden fanns det inga TGR-butiker i Stockholm. Det var därför första gången vi kom i kontakt med dem. Vi slogs av att allt var så billigt, så mina kompisar började plocka på sig det ena efter det andra. Jag däremot köpte bara en enda sak, och det var min Hejväska. Jag älskade den så fort jag såg den. När jag dessutom upptäckte att den bara kostade 25 kronor var det självklart att jag skulle ha den.

Nu bor den därför hemma hos mig. Det enda den används till är som prydnad. Den går egentligen inte att använda som väska då handtagen inte håller för någon vikt, men det gör inget. Jag är glad ändå. Det är inte alla som blir hälsade på varje gång de kommer hem, eller hur?
Follow Dennis Widmark

7 kommentarer:

 1. hahaha vad kul att du har kvar den! :)

  SvaraRadera
 2. Fina väska, synd den inte går och använda :( Men kul och ha kvar den som minne. Se du bor i skåne med precis som jag :)

  SvaraRadera
 3. haha ja de har du rätt i, men ja skulle frysa ihjäl där nu, blåser ju full storm

  SvaraRadera
 4. ja jag hatar min dator just nu, blir nog tt köpa en ny inom en snar framtid :) haha att ja inte tänkte på de ett vindställ, eller så kan jag köra ner och sitta kvar i bilen :)

  SvaraRadera
 5. Ja det är lite väl långt och pendla varje dag ja. Vad pluggar du?

  SvaraRadera
 6. ja de blir aldrig mer en acer iallafall, för de e inge bra alls

  SvaraRadera

Lämna en kommentar... Annars! Haha =D